Tarieven

Individuele begeleiding

  • Korte energetische healing (30 minuten): € 35
  • Energetische healing (1 uur): € 55
  • Counselinggesprek (1 uur): € 55
Als de behandeling in opdracht van een werkgever wordt ingezet, wordt aanvullend 21% BTW berekend.

Ruimtereiniging

  • Voor particulieren: € 60 per uur. Gemiddeld heb ik voor een eengezinswoning anderhalf uur nodig. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
  • Voor bedrijven: € 60 per uur ex BTW. Afhankelijk van de grootte van het pand en het aantal medewerkers kan ik een tijdsinschatting geven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
Ik ben beschikbaar voor de regio's Kust-, Duin- en Bollenstreek, Haarlemmermeer, Kennemerland en Leiden. Daarbuiten kan in overleg. 

Reiskostenvergoeding
Naast de kosten voor de ruimtereiniging reken ik reiskosten (een combinatie van brandstof- en autokosten en reistijd). De reistijd wordt berekend vanaf postcode 2162GA. Ik gebruik de routeplanner van Google Maps om de reistijd (zonder vertraging) te berekenen. Voor een reistijd tot 30 minuten per rit (heen en terug dus tot 60 minuten) geldt een reiskostenvergoeding € 35. Voor een reistijd tot 60 minuten per rit (heen en terug dus tot 120 minuten) reken ik € 55.

Levensinitiaties

Het gehele traject van vier individuele sessies van elk twee uur kost € 395, inclusief boek en werkmap.

Betalingsregeling

Als je deze financiële investering niet kan dragen, neem dan contact met mij op. Ik kan onderzoeken of het mogelijk is om een betalingsregeling te treffen of de behandeling tegen een gereduceerd tarief kan uitvoeren.

Preventie

Steeds meer werkgevers zijn bereid om te investeren in het voorkomen van uitval van hun werknemers. Ik kan je informatie geven waarmee je met je werkgever in gesprek kunt gaan. Ook kan ik op jouw verzoek je werkgever informeren over welk verschil ik voor jou - en daarmee voor hem - kan maken. Als je hiervoor toestemming hebt, kan de factuur ook naar je werkgever worden verzonden.

Vergoeding

Vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering is niet mogelijk. 

Op alle diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.