José is helder en duidelijk in haar uitleg en tijdens de counselinggesprekken. Ze neemt voldoende de tijd en aandacht voor je. Ook is ze direct en confronteert je met je gedachten, waardoor je goed naar jezelf leert kijken. Ik voelde mij enorm gehoord. Door José haar liefdevolle directheid kon ik zelf ook écht groeien en verschillende confrontaties aangaan. Tijdens de counselinggesprekken is er ruimte voor mooie visualisaties en sluit ze af met muziek. Ik kreeg aanvullende informatie en werkbladen mee. Ook is ze bereikbaar om tussen door te bellen als ik daarom vroeg, erg fijn!

Sophie

Vandaag een healing gehad van een engel. De behandeling was zacht, liefdevol en zorgzaam. De aandacht voor mijn lichaam en geest was zalig. Dank, José Een absolute aanrader in deze onrustige tijd.

Wil

Ik wist het al, maar vandaag zelf mogen ervaren: de geweldige helende handen van José doen wonderen. Zo dankbaar!

Carla

Vanuit José's vriendelijke betrokkenheid verloopt het consult al vanaf de eerste minuut met volle aandacht en met een prettige dynamiek. José werkt vanuit het energetisch veld, ogenschijnlijk rustig maar vanuit een dieper niveau zeer energiek en de essentie rakend. Een sessie bij José werkt nog dagen constructief door en meerdere sessies motiveren je in je bestemming of plaatsen je terug in de gezondheid

Adrie

José is een lieve en geduldige counselor. Ze geeft ruimte en luistert. Via gesprek weet ze weer terug te gaan naar waar het echt over gaat en zo het overzicht te houden. Ze kan goed ingaan op onverwachte situaties. Ga zo door! Ik voelde me heel welkom en veilig, mede daardoor kon ik mij voor deze coaching openstellen.

Silvia

Goede en duidelijke uitleg, fijn dat er voorbeelden genoemd worden. Zo wordt het beeldend en ook voor het dagelijks leven begrijpelijk. Alle vragen kon ik tussendoor gewoon stellen. Fijne sparingpersoon, alles is bespreekbaar, niets is gek of te veel. Rustige prater, fijne stem voor de visualisaties en meditaties. Leuke opdrachten die je uitnodigen om over jezelf en je leven na te denken op een fijne respectvolle manier. Mooie muziek en visualisaties tijden de bijeenkomsten. Voor vragen tussendoor mag je altijd contact met José opnemen. De bijeenkomsten hebben mij veel inzicht en rust gegeven.

Eef

Heerlijk even tot rust gekomen tijdens een healing. Goed voor lichaam en geest. Het was een mooie ervaring, José. Dank je wel hiervoor.

Loes