Healing

Een energetische healing herstelt de balans en laat jouw levensenergie weer vrij stromen.  Healing helpt bij emotionele klachten, vermoeidheid, slaapproblemen, onrust en stress.

Energie is de basis van ons leven. Als de energie in je lichaam vrij stroomt, functioneert je lichaam optimaal. Alle zelfgenezende systemen doen automatisch hun werk en je voelt je vitaal en gezond. Onverwerkte emoties en ervaringen - stress, verlies, trauma's en vastgeroeste patronen en denkbeelden - kunnen je energie verstoren. Je zit dan niet lekker in je vel, hebt weinig energie en leeft niet meer vanuit je kracht, vanuit wie jij bent. Sommige mensen noemen dat ook wel ‘in de overlevingsstand staan’. Of je hebt alles wat je wenst, maar ervaart toch nog een leegte. Ook dan kan er sprake zijn van een energetische disbalans.

We leven in een tijd waarin we blootstaan aan vele prikkels van buitenaf, en waarin de maatschappij veel van ons vraagt. Het vergt veel energie om je staande te houden. Dit kan onbewust van invloed zijn op je energiesysteem. Tijdens een healing stem ik af op positieve, universele energie. Die geef ik via mijn handen door aan jou. Ik ben dus een soort doorgeefluik.

Wat doet healing?

Healing versterkt het zelfgenezende vermogen van je lichaam en geeft je energie op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt je ook te ontdekken wat belangrijk is in jouw leven en waar jij blij van wordt. Je wordt weer wie je in de basis al bent! Met hernieuwde kracht, en vanuit vrijheid, kun je stappen richting positieve verandering zetten. Healing kan ook ondersteunen na ziekte of een medische behandeling. Het is belangrijk dat je bij fysieke en psychische klachten altijd een medisch specialist raadpleegt.

Wat gebeurt er tijdens een healing?

Tijdens een healing lig je comfortabel op een behandeltafel. Je houdt je kleding gewoon aan. Door contact te maken met je lichaam, gaat de energie weer stromen en kunnen lichamelijke en emotionele blokkades worden opgeheven. Vaak gaat dit zonder woorden. Als er behoefte is aan uitleg of een gesprek over wat er los komt, is dat tijdens of na de healing altijd mogelijk. Het kan zijn dat je direct resultaat merkt, maar het kan ook enkele dagen duren. Als je wilt, kun je de healing ook zittend ontvangen. Het is bovendien mogelijk om een healing uit te voeren zonder lichamelijk contact.