Ruimtereinigen

Als je woning of werkruimte je een onbestemd of onbehaaglijk gevoel geeft, kan het zijn dat de energetische balans is verstoord. Ruimtereiniging kan deze herstellen.

Je herkent het wel: je loopt een ruimte binnen waar net ruzie is geweest, en je voelt de spanning letterlijk nog in de lucht hangen. Mensen laten onbewust hun emotionele energie achter. Dat kan kort zijn, maar een negatieve lading kan ook langer blijven hangen en de energiebalans in het gebouw verstoren. Dat kun je onder meer merken aan het volgende:
  • Sommige plekken voelen koud en onbehaaglijk aan, ondanks dat de verwarming aan staat.
  • Je bent energiek als je buiten bent, maar wordt onrustig, prikkelbaar of lusteloos zodra je binnenkomt.
  • Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden.
  • Het lukt maar niet om klussen op te starten of af te maken, je te concentreren of de flow erin te houden.
  • Je slaapt slecht en wordt niet uitgerust wakker.
  • Kleine kinderen zijn onrustig of angstig op bepaalde plekken in de woning en zeggen ‘iets’ te zien.
  • Er zijn onderlinge spanningen tussen bewoners of medewerkers.

Ruimtereiniging na een ziekteproces

Het is ook raadzaam om een woning energetisch te reinigen na een zwaar ziekteproces of nadat iemand is overleden. Dit kan licht en lucht geven en helpen om een nieuwe start te maken.

Op locatie of op afstand

Voor een ruimtereiniging kan ik langskomen bij je woning of werkruimte, maar het is ook op afstand mogelijk. Tijdens een uitgebreid consult op locatie neutraliseer ik de energetische belasting in en rondom het gebouw en leg ik de bewoners of medewerkers uit wat ik heb ervaren. Vervolgens kijken we samen wat er nodig en mogelijk is om de energetische balans te behouden. Dit alles is maatwerk en wordt afgestemd op basis van de situatie en behoeften.

Na de reiniging voelt de ruimte neutraal en kan deze zich weer vullen met de eigen energie van de bewoners of gebruikers. Men voelt zich er weer thuis. Dit gevoel draagt bij aan herstel van de persoonlijke balans én aan het onderlinge contact.