Training Levensinitiaties

Wil je leren om op een lichtere manier om te gaan met de uitdagingen in het leven? Voel je de behoefte om jezelf en het leven beter te leren kennen? Dan is deze training voor jou.

De Levensinitiaties geven je een nieuwe gebruiksaanwijzing, lichtheid en rust vanuit een combinatie van westerse psychologie en oosterse filosofie. Het doel is om meer te gaan leven vanuit de ziel, vanuit wie je in essentie werkelijk bent.

De vier uitdagingen

In ons leven hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van emoties, gedachten, boosheid en vergeving. En met de vraag: 'Waarom ben ik hier op aarde?' Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven: binnenin onszelf, in relatie tot een ander, in ons werk en in ons gezin. De Levensinitiaties is een training die bestaat uit een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. De cursus maakt je bewust van je gedrag en leert je om meer te handelen vanuit jouw essentie en kracht. Iedere sessie geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven. De training rekent af met wat je belemmert en werkt ondersteunend om vol energie, plezier en lichter in het leven te staan.

Wat houdt de training in?

Deze training geeft je, aan de hand van theorieën en door middel van visualisaties die wij samen doen, vele mooie en bruikbare inzichten. Ik maak gebruik van het model 'De levensinitiaties®' van Bonnie Bessem. Dit model biedt op heldere en toepasbare wijze hulp bij de vier essentiële levensuitdagingen. Aanvullend op dit model werk ik met muziek, documentaires, boeken, quotes en gedichten. Hierdoor kun je de vier thema's nog beter leren begrijpen én direct in de praktijk brengen.

Programma

De training bestaan uit vier individuele sessies van elk twee uur.
  1. De waterinitiatie: deze levensinitiatie gaat over het omgaan met je emoties, haastige oordelen, passies en leert je hoe je de emoties kalm en stil kunt krijgen. Hierdoor ontdek je dat je rustiger kunt reageren op mensen en gebeurtenissen in je leven.
  2. De luchtinitiatie: deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.
  3. De vuurinitiatie: de vuuruitdaging leert je bewuster een keuze te maken tussen angst of liefde. Deze uitdaging leert je ook om gedane gebeurtenissen in een ander licht te zien en anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kunt staan.
  4. De aarde-initiatie: in deze sessie ben je bezig met het op een creatieve manier manifesteren van je diepste wensen. Zo word je je bewust van jouw missie hier op aarde, wat jij neer wilt zetten.

Word wie je echt bent!

De kosten van dit traject bedragen € 395, inclusief boek en werkmap. 

Heb je interesse?

Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek om samen te onderzoeken wat deze training voor jou kan betekenen. >